Magyar Állatvédelem
Image default

A rend őrei is az örökbefogadás mellett állnak

Olvasási idő:1 perc

Az idei évben immár harmadik alkalommal készített fotósorozatot a hontalan állatok világnapja alkalmából a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rend őrei egy-egy gazdára váró kutyussal, vagy cicával ültek modellt. Újdonság, hogy idén első ízben pedig a BRFK gyerek őrmesterei is szerepet kaphattak a fotózáson, így még kedvesebb képek születtek. A BRFK-n egyébként az lehet “gyerek őrmester”, akinek az apukája és anyukája is a hivatásos állomány tagja. 

 

Ahogyan az egyenruhások a facebook posztjukban írják, a Rex Állatotthon Alapítvány pártfogoltjai egytől egyig szerető gazdira várnak, a fotósorozat képein pedig nem csak a nevüket, hanem a nemüket, és a korukat is megismerhetik a leendő örökbefogadók. A Budapesti Rendőr-főkapitányság bejegyzésében egyébként külön kiemelte, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezettek az állatvédelem mellett, melyet számos alkalommal bizonyítottak már.

 

„A fővárosi rendőrök munkájuk során számtalan alkalommal mentenek bajba került, vagy rossz körülmények között élő állatokat, ezzel a kezdeményezéssel pedig további segítséget szeretnének nyújtani. A BRFK munkatársai a Rex Kutyaotthon Alapítványnál befogadott kutyák és macskák közül idén 28 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotókat.” – írták.

 

Mi pedig tiszta szívből gratulálunk a kezdeményezéshez, bízunk benne, hogy sok állat fog szerető gazdit találni! És persze nem tudjuk elégszer hangsúlyozni: Ne vásárolj, inkább fogadj örökbe!

 

(Forrás: BRFK facebook oldala)

 

Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó

Gödörbe esett bocit mentettek a tűzoltók

magyarallatvedo

Népszámlálás tartott a budapesti állatkert

magyarallatvedo

Az ügyész megint csak felfüggesztettet kért…

magyarallatvedo