Magyar Állatvédelem
Image default

A PETA újabb követelése: a nők ne szexeljenek a húsevő férfiakkal, a férfiak fizessenek “húsadót”

Olvasási idő:1 perc

A Peta szexsztrájkra szólít fel a húsevő férfiak ellen “a világ megmentése érdekében… A nőknek nem lenne szabad lefeküdniük a húsevő férfiakkal, illetve a húsevő férfiak fizessenek 41% húsadót is!

A húsevő férfiakra vonatkozó “szexsztrájkra” való felhívás felháborodást váltott ki a kolbászimádatáról híres Németországban. A nőknek “szexsztrájkba kell lépniük, hogy megmentsék a világot” – mondta a Peta, mielőtt “minden húsevő férfit” hálószobai tilalomra szólított volna fel.

Ő itt Daniel Cox az újabb őrület megálmodója

A Peta német tagozata a Plos One tudományos folyóirat tavalyi kutatására hivatkozott, amely kimutatta, hogy a férfiak 41 százalékkal több környezetszennyezést okoznak, mint a nők, mivel több húst esznek. A Peta szerint az ilyen “mérgező férfiasság” megköveteli az erényes tisztaságot, sőt a gyermekvállalás betiltását is. Minden egyes meg nem született gyermek évente 58,6 tonna CO2-t takarítana meg – állította a szervezet.

“Mindannyian ismerjük őket, a külvárosi apákat, akik sörösüvegekkel és grillcsipeszekkel 70 centes kolbászokat sütögetnek a 700 eurós grillen” – mondta Daniel Cox, a Peta Németországtól, miközben azzal vádolta az apákat, hogy a feltűnő húsfogyasztással bizonyítják férfiasságukat. “A látogató által hozzáadott cukkinit gyanakodva szemlélik, és csak vonakodva tűrik meg” – mondta, mielőtt azt mondta, hogy a német férfiaknak azt tanácsolta, váljanak vegánná.

Felhívások a “húsadó” bevezetésére

A Peta, hogy a fentiek jól működjenek, egy “41 százalékos húsadót” is követelt a férfiak számára, hogy megmentsék a bolygót a mezőgazdaság által okozott globális felmelegedéstől.

“Most már tudományos bizonyíték van arra, hogy a mérgező férfiasság károsítja az éghajlatot” – tette hozzá Cox – “a szex vagy a nemzés tilalma minden húsevő férfi számára szintén célszerű lenne ebben az összefüggésben”.

Telegraph – Magyar Állatvédelem

Kapcsolódó:

A PETA szerint Gordon Ramsay túlment minden határon, a gyerekeinek meg kellene tagadniuk apjukat

Kapcsolódó

Jonathan, a teknős 190 éves lett és ezzel rekordot állított be – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Kutya lopta el a show-t egy focimeccsen

magyarallatvedo

Drog miatt mentek, 17 viadalos kutyákat találtak a rendőrök – VIDEÓVAL

magyarallatvedo