A Mályi Madármentő Állomás munkatársai küzdenek a legyengült mókuska életéért

Igazán szívbemarkoló történetet osztottak meg a Mályi Madármentő Állomás Facebook-oldalán. Egy kihűlt, legyengült mókus került hozzájuk, aki kikerült valamilyen módon a fészkéből. A madármentő állomás munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy megmentsék a haldokló mókust.

Mint ahogy arról beszámoltak, az apró állatot sikerült visszamelegíteni. Kicsivel jobban van, de rengeteg pihenésre és ápolásra van szüksége, mivel még mindig nagyon sovány és gyenge.

“Amikor átvettünk téged az utolsó vékony cérnaszálba kapaszkodtál és küzdöttél az életedért. Nagyon sokan szurkolnak neked kis csillag, így most neked kell megfogni a nyújtott kezünket és visszamászni rajta mert a cérnaszál már nem bírja sokáig” – írták az állatmentők.

Bízunk benne, hogy a mókuska hamarosan fel fog épülni, és visszatérhet megszokott életébe.

Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a Mályi Madármentő Államás betegeinek mentését, ellátását és gyógyítását akkor vagy egy hívással, vagy sms-sel Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50.

magyarallatvedelem.hu