Magyar Állatvédelem
Image default

5 szuper kutyabarát szállás Magyarországon

Olvasási idő:1 perc

Szerencsére egyre több kutyabarát szálláshellyel bővül a magyarországi üdülőhelyek száma. Leteszteltünk pár helyet, hogy mennyire érzik jól magukat négylábú kedvenceink náluk. Ha nincs hova tenned, vagy nem szívesen bízod másra a kutyádat, akkor ide bátran magaddal viheted:

Petrikeresztúr | Patóhegyi Borházfalu

Létezik egy festői hely a Göcsej és az Őrség lábánál: a Patóhegy, Petrikeresztúr kisfalu szőlőhegyében. A gyönyörű hegyen 4 régi borospince kedves, hangulatos apartmanházként született újjá. A kis házak szeretettel várják természetet és nyugalmat szerető, pihenni vágyó vendégeiket.


Bükfürdő | Caramell Premium Resort ****

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A feng shui elvei alapján energetizált házban különleges belsőépítészeti megoldásokkal, meleg színekkel, kellemes, barátságos környezettel és felkészült szakembergárdával várja kedves vendégeit.


Szeged | Art Hotel Szeged

Az Art Hotel Szeged a belvárosban, közvetlenül a Dóm térre nyíló Somogyi utcában várja 2013 májusa óta a színházrajongó, városlátogató, művészeteket, vízi sportokat kedvelő és üzleti utazó vendégeket. Négycsillagos szobáik, modern éttermük, rendezvénytermeik és pihenő részlegük szolgáltatásai együttesen teszik hotelüket Szeged legtrendibb, többszörösen díjazott szállodájává.


Fonyód | Napsugár Kemping és Panzió

10 hektáros, jól karbantartott zöld oázis saját stranddal a Balatonon. A Club területe számos parcellából és sátorhelyből áll, melyek között van részben naposabb és árnyékosabb elhelyezkedésű is. Alkalmas lakókocsikhoz, sátorokhoz és mindössze csak 200 méterre kell sétálni a vízpartig.


Villány | Polgár Pincészet és Panzió

A Polgár Pincészetbe látogató vendégek a borkóstoláson túl is számos programban vehetnek részt. Pincesétára jelentkezhetnek, ahol megismerkedhetnek a borkészítés folyamataival vagy a több évszázados múltra visszatekintő Polgár Bortrezor pincelabirintusával. A szőlőterületek szerelmeseinek pedig kihagyhatatlan esemény egy dűlőtúra Polgár Zoltánnal.

Kapcsolódó

Fokozott figyelemmel az utakon: elkezdődött az őznász!

Erik

Rendőrök mentettek meg egy szabálytalanul közlekedő pingvint Budapesten

magyarallatvedo

Varázslatos látvány: megkezdődött a tiszavirágzás a Fekete-körösön

Marci