20 percen keresztül “mertek” ebédelni az állatmentők, be is panaszolták őket

Olvasási idő:1 perc
Megdöbbentő levelet közöltek Facebook oldalán az újpesti az Állat- ès Természetvédelmi Őrszolgálat.

A bejelentés szerint két állatvédő több, mint 20 percen keresztül evett egy gyrososnál, eközben még a telefonjukat is nyomkodták. A bejelentő egyébként levelében az egyetlen elfogadható mondat az, hogy Magyarországon rendkívűl sűrűn fordulnak elő állatkínzások, azonban az már túlmegy minden határon, hogy azt sérelmezi, hogy az állatvédők miért nem az autójukban ették meg az ebédjüket.  A panasz végén pedig az eset kivizsgálását kéri a szervezet vezetőjétől.
Jó hír, hogy az Őrszolgálatnál semmilyen bejelentés nem marad kivizsgálatlanul, így ebben az esetben is a panaszos megkapta a megfelelő választ Pataki Gábortól, az újpesti az Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat vezetőjétől, ami reméljük, hogy kielégíti és lecsillapítja azt a beteges ösztönt, ami arra ösztönöz valakit, hogy feljelentsen egy állatmentőt. A levelet változtatás nélkül közöljük, mi rendkívül jól szórakoztunk, tegyék ezt Önök is.

 

“Kedves Panasz bejelentő!

Kollégáim önkéntes alapon és térítés nélkül végzik az állatmentés!

GPS szerint valóban az Árpád úti étteremben ettek (megjegyezném: nagyon finom ott a gyros). A gps szerint csak 17 és fél perc volt (telefonjukba nem látok bele sajnálom), de éntőlem még egy desszertre is maradhattak volna! Képzelje el, a Tüzestál étterem minden egyes nap ingyen ebédet prezentál a srácoknak, akik legalább fél órát ott is eltöltenek. 😁 Ott is isteni finom minden!

Visszatérve az említett pároshoz: az éhségük előtt egy magatehetlen, nagytestű kutyát mentettek, és vitték kórházba! Ott a vizsgálatok több órát eltartanak, és ezalatt támadt az a “furcsa ” ötletük, hogy megvacsoráznak, ha már a mai napon 0-24-es fővárosi ügyeletben vannak! Úgy gondolom az évi 9000 telefonhívás, bejelentés, e-mail, hatósági felkérés arra utal, hogy amennyit tudunk, mentünk, de kérem értse meg, hogy szükségünk van étkezésre és néha pisilni is szoktunk….. No nem az autóban!

Kérem gyenge magyarázkodásomat fogadja el, és kérem ne kelljen kerékbe kötnöm a srácokat. 😁
Köszönöm szépen!

Maradok tisztelettel:
Pataki Gábor
Vezető”

 

Magyar Állatvédelem

címlapkép: az inkriminált mentőautó a szervezet Fb oldaláról