Magyar Állatvédelem
Image default

(+18) Megfőzte a kutyáját a drogos, mert szerinte az eb “megette a gondolatait”

Olvasási idő:1 perc

Egy metamfetaminfüggő megölte és megfőzte kutyáját, mert szerinte “megette a gondolatait”. Az eset az északkelet-thaiföldi Udon Thani tartományban történt a napokban.

A 24 éves Manat nevű drogos a Yaba nevű kábítószer hatása alatt lapáttal addig ütötte kutyája fejét, amíg az el nem pusztult, testét feldarabolta, és pörköltet főzött belőle.

Az elkövető édesapja és a falubeliek is attól féltek, hogy a drogos megöl valakit, ezért a Dong Yen-i rendőrőrs rendőreit hívták a helyszínre. Mire a rendőrök megérkeztek, Manat már a kutyából készített ételt. Amikor meglátta a rendőröket, hagyta, hogy letartóztassák.

A drogos férfi azt mondta a rendőröknek, hogy

azért ölte meg a kutyát, mert az “megette volna a gondolatait”.

Manat apja azt mondta, hogy fia megölte és elkezdte megenni a család háziállatát, a hétéves “Chao Katit”, amikor letartóztatták. Sanae elásta Chao Kati összes megmaradt testrészét.

Az apa elmondta, hogy fia évek óta metamfetaminfüggő, mióta elmenekült a katonaság elől. Manat ragasztót és benzolhígítót is szippant – mondta az apja, aki szerint Manat minden nap hallucinál, és mindig azt hiszi, hogy egy szellem követi őt a házban. Bár évekkel ezelőtt megtiltotta fiának, hogy drogozzon, de az sosem hallgatott rá.

Manat apja évek óta szenved. Azt mondta,

nem kérheti a fiától, hogy pénzt keressen vagy bármit tegyen, nehogy megölje.

Thaiföldön egyre több a drogosok által állatok sérelmére elkövetett bűncselekmény, többek között az eset előtti héten tartóztattak le egy metamfetaminos férfit, aki szexuálisan bántalmazott két kutyát Pattayán.

Daily Star – Magyar Állatvédelem

 

Kapcsolódó

Itt a bizonyíték: A fekete állatok gyönyörűek, mégis utoljára fogadják őket örökbe

Eszti_mav

Egy kijevi erkélyről mentette meg a 6 hónapos kutyát egy nő

Marci

Rómában vaddisznóveszély miatt készültség lépett életbe

Marci